Vil du vise verden hvor fed din tøjstil er? Så er det tid til et photoshoot. Du kan tage en masse lækre billeder, som du kan ligge op på sociale medier, så du kan inspirere andre, eller blot bruge det til at udtrykke dig selv. Man kan tage billeder på mange forskellige måder, så du kan gøre det på den hel egen måde.

Opstillede billeder

Der er to slags billeder, når det handler om photoshoots; opstillede billeder og naturlige billeder. Teknisk set er begge dele opstillede, men forskellen handler om poseringer. I opstillede billeder poserer du, og du kigger direkte ind i kameraet. Man kan se, at du ved, du bliver taget billeder af.

Disse fotos bliver taget op på et helt nyt niveau, hvis du har en fed baggrund, som du kan stå foran. Det kan for eksempel være et maleri, eller et flot område i din have. Plant kirsebærtræer i haven, og se hvordan de kan være den perfekte baggrund til et opstillet billede med dit outfit i fokus.

Naturlige billeder

Når det handler om naturlige billeder inden for photoshoots, er det billeder, der stadig er opstillede til en vis grad, men på en måde, hvorpå billeder kommer til at se naturlige ud. Det vil sige at du ikke laver tydelige poseringer eller kigger i kameraet.

Måske er du i gang med at eller andet; måske er du ved at arbejde, eller måske leger du med din hund. På den måde kan du vise dit outfit frem, samtidig med at du fremstår praktisk. Desuden er der en skønhed i at fremstå flot uden meget indsats, og den fornemmelse kan skabes igennem naturlige billeder.

Del din stil med verden

Du har din egen smag, din egen sans for mode, og din egen personlighed, som du skal have lov til at udtrykke. Når du har en dag, hvor du føler dig som en hel million, så grib chancen og tag en masse flotte billeder af dig selv.

Du kan bruge forskellige outfits til billederne, og du kan inspirere dig selv på en dårlig dag.

Kategorier: Mode

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *