Undgå kolde fødder hvad end du er ude eller hjemme. Start med at få styr på isolering og opvarmning af dit hjem eller erhverv, og invester i effektive sokker og sko. Et af de førende materialer indenfor miljørigtig og bæredygtig beklædning er helt klart bambus. Det perfekte inderste lag til fødderne er de tynde sokker, og bambus-sokkerne er en sikker vinder. Ja, man skulle ikke tro det, men bambus er silkeblødt og et godt materiale til temperaturregulering. Læs mere om både varmepumper og bambus her.

Bæredygtige sokker

Især sokker af bambus er populært i dag. Start ved sokkerne, når du skal holde dig varm. Sokker af bambus findes til både damer, herrer og børn, og er fantastisk åndbare og bløde. De passer perfekt til sommer, forår og efterår i Danmark – og når det er vinter og koldt, skal de bare have en uldsok som ydre lag, der kan isolere og holde blæst og kulde ude. Der findes ikke dårligt hver, kun dårlig beklædning.

Uanset årstid og temperatur skal huden kunne ånde i tøj og fodtøj, for ikke at blive hverken for kølig eller varm. Enhver med forstand på tøj og et outfits anatomi ved, at lag-på-lag-metoden er effektiv, og at det gælder om at investere i gode og naturlige materialer.

Forkæl dig selv eller din mand i dag med nogle af de bedste bambussokker til prisen. Køb Egtved strømper i flotte, neutrale farver som blå, grå og sort. Sådan gør du godt både for fødder og miljø.

Varmepumper som varmekilde

Både i private hjem og virksomheder investerer flere og flere i varmepumper. En varmepumpe kan både spare dig for høje udgifter og give dig god samvittighed. Den udnytter nemlig allerede eksisterende energi til at henholdsvist varme eller køle dine lokaler. Gå efter en varmepumpe med høj effektfaktor og COP – det vil sige en varmpepumpe, som udnytter en høj mængde af den tilførte energi. Et hyppigt tal for COP vil være mellem 3 eller 5. Det afhænger af den givne udendørstemperatur. Anvend en varmepumpeoversigt, og find lige præcis den varmepumpe, der passer perfekt til dine behov, og holder dig, din familie, dine gæster eller kunder varm.

Kategorier: Herre fashion

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *