En strapon tilbyder nemlig flere muligheder en først antaget. Din partner og dig kan nemlig udforske stillinger og fantasier, som førhen har været umuligt for jer.

Desuden er det blevet mere og mere normalt, at kvinden tilfører lidt ekstra liv i jeres parforhold ved, at købe en fræk påspændingsdildo.

 

Mere info

En Strap on dildo kan købes i mange forskellige modeller og med diverse features – ja faktisk er markedet uoverskueligt får den gængse internetbruger. Vi har på det foreliggende grundlag valgt, at lave dette indlæg, som tager dig i hånden og giver dig et godt overblik over markedet på blot 5 minutter.

Vi videregiver vores anbefalinger til markedet ultimativt bedste strapon dildoer, således du med sikkerhed kan købe det rigtige produkt første gang. Vi har desværre oplevet, at man i farten og manglen på overblik kan komme til, at købe et produkt, som senere hen ikke viser sig at være det man forventede – og derfor har vi her links til de absolut bedste forhandlere i Danmark, som du som forbruger kan være tryg ved.

Som dette billede viser, kan det selv om man ved første øjekast undrer sig lidt, faktisk være ualmindeligt sjovt at manden spænder sin nye påspændingsdildo på og anvender den på kvinden. Det giver en intimitet, og samtidig tilfører en sjov leg, som i med sikkerhed vil grine sammen af.

Vores anmeldere er bare så begejstret for disse strapon, at de synes næsten det ville være en skam hvis ikke man fik fat i en. Og selvom mange mænd går med den underlige tanke, at det ikke er i orden, eller at man ikke tør spørge sin partner om hun vil anvende sådan en på sig, så er dette en myte, da vi som sagt kan se salgstallene ‘boomer’.

Der er ikke og har aldrig været et fornuftigt argument for ikke at udfordre sin seksualitet – det værste der kan ske er, at du finder ud af det ikke lige var dig. Dette er dog til notat de færreste der ikke er vilde med en strapon dildo, så faktisk ender størstedelen med at købe en nummer 2 og 3.

Det gode ved en strapon er desuden, at man kan koble det yderste led af, og dermed påsætte en ny strapon dildo i enden så man på den måde får prøvet forskellige muligheder af.

En strap-on dildo kan bæres af både mænd og kvinder, og er designet til at give penetration med, både vaginalt og analt.

Påspændingsdildoer giver mulighed for en håndfri indtrængning og sexuel leg. Den kan forlænge sexakten, give dobbelt penetration når den bæres af en mand, og den kan bruges til at onanere med.

Sexlegetøj giver i det hele taget rig mulighed for variation og kreativitet, så der er mange forskellige måder at bruge en påspændings dildo på -også sammen med andet sexlegetøj. Dette gælder også for homoseksuelle par.

 

Hvad kan en påspændingsdildo bruge til?

Både kvinder og mænd kan bruge en strapon dildo til forlængelse af kønnet. Vi har samlet en række muligheder du kan bruge din påspændte, nye pik til herunder.

 

Pegging:

Dette er et udtryk der bruges når en kvinde trænger ind i sin partner (M/ K) med en påspændings dildo, både analt og vaginalt.

At lege med seksualiteten og få erfaring på denne måde, kan ikke bare få sex til at blive endnu mere fantastisk, men det kan hjælpe dig med at forstå, hvad din partner føler den anden vej, når rollerne byttes om under samlejet (det gælder for begge parter).

Mange peggers synes det er udfordrende at være den kontrollerende part, og nyder at se hvordan at deres partner giver sig hen når de er den modtagende part.

Mænd kan også bruge en strap-on på hinanden, analt og oralt.

 

Forlængelse af samleje:

Hvis en mand har tendens til at komme hurtigt, kan i starte med at bruge en strap on under forspillet, inden det egentlige samleje. Han kan penetrere dig med dildoen og få følelsen at han tager dig uden den egentlige, fysiske indtrængen. Dette kan give dig nydelse i længere tid, og når han er parat kan han trænge ind i dig. På den måde kan han holde længere.

Under brugen af ​​strap- on kan han også modtage seksuel stimulation omkring kønsdelene ved hjælp af en vibrator som kan fastspændes, eller du kan stimulere ham med dine hænder.

 

Impotens (erektil dysfunktion):

Når en mand ikke er i stand til at nå en fuld erektion, enten delvis oprejst eller slap, kan hanogså bruge en strap on dildo. Han kan bruge en påspændings dildo med en hul dildo, som han sætter sin penis ind i, og trænge ind i dig.

 

Oral sex:

nogle par finde det visuelt erotisk at se deres partner simulere oralsex på en strap-on dildo. I andre situationer kan en strap- on dildo bruges på en partner, og det giver den ene eller begge parter mulighed for at give oralsex. Udover den klassiske sele der sidder på underlivet fås strap on’ s med ben, arm og håndseler.

 

Onani:

både mænd og kvinder kan bruge en strap on dildo til onani. En kvinde kan bruge den til vaginal eller anal penetration, og en mand kan bruge den anal penetration og prostata massage. Når en påspændingsdildo bruges til onani kan den fastspændes så stropperne er fastgjort til en pude, stol eller andet, der gør det muligt at ride eller presse sig mod dildoen, uden du behøver at bruge hænderne.

Man kan også kombinere brugen af ​​en strap-on med andet sexlegetøj, for øge den seksuelle stimulering.

 

Rollespil:

udfordr dig selv og din partners seksualitet ved at bruge påspændings dildoen til rollespil. Byt de sædvanlige roller om, og leg med seksualiteten. Pegging er ofte brugt til at lade kvinden være den styrende part under samlejet, og man kan lege frem og tilbage med hvem der er den dominerende part.

Både kvinder og mænd kan bruge en strapon dildo til forlængelse af kønnet.

Alle har deres egne personlige erfaringer med hvad det virker bedst for dem, så det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan du kan bruge strapon dildo i sengen.

Kategorier: Uncategorized

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *