I forhold til tøj er der en meget stor forskel mellem mode og stil, og det er vigtigt i stedet for at følge sæsonernes skiften i stedet at finde ind til det unikke for dig. Du skal simpelthen prøve at undersøge, hvilket tøj der gør dig gladest at gå rundt i. Hvis det er joggingbukser, så må du finde nogle, der virkelig matcher dig både i det ydre og det indre.

Træn dig til stilen

I det her årti er det vigtigt at være opmærksom på ens kondi. Derfor bør du gå i motionscentre og lignende oftere, end du måske har lyst til. Men det er hurtigt tjent ind i form af bedre humør. Det kan være svært at gå i tøj, hvis du ikke har musklerne til det. Så er det bedre at vælge noget løstsiddende. Der er ingen grund til at gå i panik i prøverummet, når du er ude for at shoppe. Det handler simpelthen om at vælge det rigtige tøj såsom eksempelvis løse hørbukser, der falder pænt. Du kan vind i konkurrencer her, og så er der måske noget nyt tøj i klædeskabet, der kan blive plads til.

Lidt er altså bare mere, især med tøj

Der er ingen grund til at have meget tøj. Det er bedre at have lidt, men godt. Og med godt skal det helst være allerhøjeste kvalitet og noget, du virkelig føler dig tilpas i. Det kan være, at du skal smide over halvdelen af dit tøj ud. Så gør det endelig. Der er ingen grund til at have det liggende. Send det til genbrug. Det er vigtigt kun at have det nødvendige, så du rent faktisk har et overblik. Du bruger alligevel det, der ligger yderst i skabet. Det er altså hele dit tilbehør, der virkelig tilføjer unikke og fine ting til din stil. Du bliver personlig. Du burde vælge et bestemt spektrum af farver, der klæder dig. Så tag den med dig, når du handler. Nogle farver passer bare bedre ind i til din hudtone end andre. Mørke farver kan enten suge livet ud af dig eller give den nødvendige glød. Det er bare med at finde din kombination.

Sagde du tilbehør?

Du skal ikke være bange for at bruge printede ting i sløjfer, tasker og halsklude med mere fremfor i tøjet. Så det er med at finde dit unikke tilbehør, der helst skal være sprælsk for at give modspil til resten. skal gøres med forbrugslån lav rente, så du virkelig kan få noget i kvalitet og fra de store modehuse. Eller også skal du gå på jagt i gemmerne eller i genbrugsforretningen. Det vil nok vise sig på den rette måde.

Kategorier: Nyheder

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *