Lingeri er bestemt ikke bare undertøj, det er nok mere et statement!

Når det kommer til hvad du har under overtøjet, så er der en stor forskel på undertøj og lingeri. Hvis du gerne vil føle dig lækker inden under, så er det ikke sloggi trusser du tager på. Så er kommer der blonder og nylon på. Det er den slags der gør at du går og føler dig mere fin, også selvom ingen ser det. 

Frækt lingeri er også noget af det der har størst virkning på mænd. Går du rundt i et par mormor trusser, så sidder han nok ikke og slikker sig om munden. Hopper du dog i et par små blonde g-streng trusser og et par selvsiddende strømper. Ja så får piben nok en anden lyd. Så er det nok helt ligegyldigt om han lige skal have de nye alufælge sat på bilen eller spille sit spil færdig. Han har tid her og nu, hvis du kommer dansende gennem stuen i den slags. Det har en utrolig virkning på de kære mænd. Det er jo som sådan også noget der understreger din feminine side med en fed tyk streg. 

Lingeri er et statement

Det at være fin inden under er også til dels et statement. Den stil og farve du vælger siger en del om den du er og det humør du er i. Har du f.eks. besluttet at du vil forføre ham, så tager du noget bestemt på. Er det en dag du har brug for at være mere beslutsom og målrettet, så tager du nok et andet sæt på. Lingeri er din egen lille hemmelighed når du går rundt i dagligdagen, og den symboliserer hvad du føler. Derfor er lingeri i forhold til undertøj mere et statement. Tager man sloggi trusser på, er der nok ikke fulgt den store overvejelse med, ud over at de er praktiske. 


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *