Vi har aldrig haft så mange fristelser og muligheder for at forbruge, som vi har i dag. Det betyder også, at mange oplever, at deres penge svinder op lidt for tidligt på måneden, fordi der bliver shoppet for meget eller spist ude hver eneste uge.

Vil du gerne have råd til lidt mere af alt det gode, så skal du læse med her. Vi kommer med gode tips til, hvordan du nemmere får råd til din drømmeferie eller den nye bil, du går og venter i spænding på at kunne købe.

Billige forbrugslån

Vi kommer ikke udenom muligheden for at låne penge. I dag kan du få nogle billige forbrugslån, og det kan måske vise sig at være en god løsning for dig. Mange optager billige forbrugslån online, men det kan ende galt for mange. For med en ÅOP på +500% på langt størstedelen af disse lån vil det i sidste ende koste dig langt mere at låne disse penge.

I stedet for bør du snakke med din bank om muligheden for at optage et af deres billige forbrugslån. Dette er især en mulighed, hvis du gerne vil have en ny bil, eller du har brug for penge til en rejse, hvor I skal være væk i lang tid. Her får du en fast rente, hvor du ikke bliver snydt for en masse penge, ligesom du kan risikere det ved at låne online.

Tænk på dit forbrug

Ofte er der mange af os, der ikke helt har styr på, hvor mange penge vi egentlig bruger hver eneste måned. Derfor er det en god idé at kigge lidt på dit forbrug og dine månedlige udgifter. Alle faste udgifter kører af sig selv, men måske du skal tage et ekstra kig på, om du kan få f.eks. el eller forsikringer billigere et andet sted.

Har du et højt forbrug på tøj og tekstiler, mad eller sko, så er du nødt til at sætte nogle rammer for dig selv, hvis du gerne vil gøre drøm til virkelighed. Derfor kan det være en fordel at lave et budget, hvor du nemt kan holde styr på, hvor mange penge du har til rådighed. Når du skal lave et budget, så er det vigtigt at være realistisk i forhold til dit forbrug. Sætter du for få penge af til madposten, så vil du overskride dit budget og igen have minus på kontoen. Du kan med fordel få en hjælpende hånd fra din bankrådgiver med dette.

Kategorier: ModeNyheder

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *