Hvor vælger man det stærkeste bådlån? 

Er man på udkig efter en hel ny bil eller vil have byttet den gamle ud med en bedre, men har ej finanserne til det? Så kan et billån være en stærk valg for dig. Hvis du skal have et billån er der som regel to udgaver ; om det bør være med eller uden sikkerhed i faretøjet. Differensen på de to er at långiveren kan give billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, derved långiveren har eje i faretøjet. Det vil dermed sige, at hvis en som låntager ej overholder betalingsforpligtelserne, som er ved billånet kan långiveren tage bilen tilbage og sælge bilen for dermed at kunne indfri det billån en har optaget. Det kan være en optimal løsning, når en overbevist om at man kan overholde ens betalingsbetingelser over tiden, da det her for det meste kan være billigere for låneren at påtage dette billån. Da renten over løbetiden oftest er mere lukrativt. 

Smarte elementer at være opmærksom på, når en optaget et Mc lån 

De to smarte elementer du bør kigge på, hvis man skal underskrive et bådlån er lånebeløbet og løbetiden. Lånebeløbet er det beløb i Kr du låner af giveren for at kunne tilskrive sig båden. Løbetiden er den periode, som lånet skal afdrages over. Lånebeløbet er derved den mængde penge du skal benytte til købet af motorcyklen. Så det er noget en selv kan ændre på alt efter af hvilken båd man ender med at købe. afdragsperioden kan på samme måde ændres afhændig hvor mange penge man har råd til at afbetale bådlånet på månedligbasis. MC lånet kan derved blive dyrere ved at du har en lang betalingsperiode.  

Hvordan skal jeg tage sit MC lån? 

Hvis man skal vælge hvordan du skal tage sit bådlån er det essentielt at kigge på den enkelte rente på det MC lån du ønsker. Fx, hvis man sidder og bør have en ny billån er det dejligt at have overblik over om man har råd til at påbegynde det billån. En klog måde at holde overblik er at tarte en snak med sin bank for at efterspørge hvordan ens finansielle situation ser ud og hvad du har råd til. Her kan en naturligvis ændre det en smule afhængig efter om man ser sin ønske båd og så kan du stige det en anelse. Det er selvfølgelig at træffe noget, som man kan betale på længere sigt. Hvis man skal vælge hvordan ens billån skal være er det skønt at forstå hvor mange penge du har i dit månedlige budget til at betale af på det valgte bådlån.  

Ny eller gammel båd 

Det er smart at du overvejer den naturlige værdi nedsættelse som bilen får over perioden. Og om du kan komme ud af et uoverskueligt billån, for når båden har fået så kraftig en værdiforringelse, så man ej kan komme ud af bådlånet ved at sælge den. Sidder man og betaler for luft og det er klart det man mest vil være foruden. Derfor er det esentielt, at man ved at det er denne motorcykel du ønsker at have over en lang tid. Ved en ny bilen får de den største værdinedsættelse, hvis de kører fra sælgeren. Derfra nedsættes motorcyklen ikke så stejlt i vurdering. Når du ser på en gammel model, som er benyttet eller lignende er det intelligent at du for undersøgt standen af motorcyklen.  

Så hvis du træffer at afbetale billånet over 10 år, men du sælger båd efter 5 år, så afbetaler du muligvis på en motorcykel du ikke længere har, hvilket ej er hensigtsmæssigt.  

Hvis man fx skal få en motorcykel og derfor har behov for et MC lån, så er der flere regler for at man kan optage et billån.  Du bør være fyldt enogtyve år gammel, man bør have en årlig indtjening på 180.000 kroner  

Som lånoptager er der to muligheder i forhold til om det skal være med eller uden udbetaling, altså, at man betaler en andel af det samlede beløb fra start af. Flere banker kræver i dag, at man lægger ti-20 provent af det fulde beløb af med det samme ved køb af en ny bil.  
 
Det kan være særdeles klogt at skaffe tilbud fra flere forskellige långivere før man tager en beslutning om hvor man skal starte ens bådlån henne, da der som oftest er en variation. 

Kategorier: Nyheder

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *