Hvad er black friday, og hvorfor er det så populært?

Black Friday er en amerikansk handelsdag, der altid falder den fjerde fredag i november. På denne dag tilbyder butikkerne store rabatter på mange af deres varer, og det er blevet meget populært blandt danskerne at handle på denne dag.

Sort fredag eller Black Friday er i Danmark blevet til Black november, black week og Cyber monday.

Kan man spare penge på Black Friday?

Ja.

Du skal dog kigge dig for, da nogle priser bare er alm. tilbud, som har kørt før eller komme igen.

Så mit bedste råd er : Kig på prisen – Kig IKKE på rabatten.

Mange har en tendens til at kigge på hvad de spare og det kan blive dyrt.

Der er flere grunde til, at Black Friday er blevet så populær i Danmark. For det første er der mange butikker, der tilbyder store rabatter på mange af deres varer. For det andet er det en god mulighed for at købe julegaver til en god pris.

Black friday på nettet.

Black Friday er også blevet en populær dag for online shopping. Mange danskere benytter sig af de mange gode tilbud, der er på nettet, og det er blevet meget nemt at handle på denne dag.

Fordel ved onlinehandel er at du kan tjekke priserne med det samme hos andre webshops og se om du spare noget eller du kan finde det billigere andre steder.

Der er mange fordele ved at handle på Black Friday, men der er også nogle ulemper.

Før priserne kan være høje, så du ikke spare det der er oplyst.

For det andet kan det være meget travlt i butikkerne, og det kan være svært at finde det, man leder efter. For det andet kan priserne stige igen efter Black Friday, så det er vigtigt at være opmærksom på dette.

Du kan også komme til at købe noget, som du ikke har brug for, men bare købte fordi du kunne spare penge.

Alligevel er Black Friday blevet en meget populær dag for mange danskere, og ikke ualmindeligt, at mange butikker har store køer foran deres døre. Hvis du vil have fat i nogle af de bedste tilbud, er det derfor en god idé at være tidligt ude.

Hvem starter black friday?

Black Friday startede i USA, men er i dag blevet en global handelsdag. Black Friday er den dag efter Thanksgiving, hvor mange butikker har store tilbud og rabatter. Det er også en af de største shoppingdage i USA. I Danmark har black Friday ikke lige så lang en tradition, men det er blevet mere og mere populært de seneste år.

https://www.finansielt.dk/

Kategorier: Nyheder

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *