Hay kasserne kommer i tre forskellige størrelser, som hver især er gode til at opbevare forskellige ting. Small er perfekt, hvis du ønsker opbevaring af nips og småting, som egentlig bare roder lidt på dit skrivebord. Medium er god, hvis du ønsker at organiser til skab. Her kan du tage dit tøj ned i medium kasser. Large er god, hvis du ønsker opbevaring af noget stort eller noget der er meget af.

Hay kasser har været rigtig populære på de sociale medier, hvilket der er god grund til. De er perfekte, hvis du og dit barn ønsker at personliggøre børneværelset. Barnet kan selv være med til at vælge størrelser og farver og på den måde selv indrette værelset.

Få nem og hurtig opbevaring med Hay kasserne.

De smarte Hay kasser kommer i tre forskellige størrelser, som giver rig mulighed for opbevaring. De tre forskellige størrelser er gode til hver deres opbevaring. Small er super god, hvis du ønsker at opbevaring småting og nips, Medium er perfekt, hvis du ønsker en god kasse som kan stables, det er perfekt at stable medium Hay kasse fordi det giver mere gulvplads. Large er super, hvis du skal opbevare meget.

  • Small: Hay kasserne i størrelse small er perfekte, hvis du ønsker at opbevare nips og andre små ting. De er perfekte til at stå på bordet og opbevare alt fra blyanter til vitaminpiller. Der er også rigtig smarte at stille ved puslebordet, her kan de opbevare bleer og og andre nødvendige ting.
  • Medium: Hay kasserne i størrelsen medium er gode, hvis du ønsker opbevaring i skabe. Her kan du tage dit tøj i dem, og på den måde kan du organisere dine skabe og kommoder. De er også rigtig gode at stable, hvis du ønsker meget opbevaring, men ikke har særlig meget plads.
  • Large: Hay kasserne i large er helt perfekte, hvis du ønsker opbevaring af noget stort eller noget der er meget af. I large kasserne kan du tage tøj i, som ikke passer til sæsonen, eller noget af det legetøj barnet ikke bruger mere. De kan skubbes ind under sengen eller lægges ovenpå skabet. Hvis det er noget du ønsker at have hurtig adgang til, er det smart at skubbe dem under sengen, og hvis det er noget du ikke bruger tit, kan du lægge det oven på skabet.

Indret med et personligt præg

Du har helt sikkert set de populære kasser fra Hay på de sociale medier. Indret børneværelset med de flotte kasser fra Hay. De har en bred palette af farver som du kan vælge fra, og de kan nemt farvekoordineres . Det vil give børneværelset massere af personlighed. Her kan dit barn være med til selv at vælge farverne, og hvad de forskellige kasser skal opbevare. Hvis du har mindre børn, som ikke altid kan finde ud af hvilke ting de må kigge i, kan det være en ide at bruge de forskellige farver. Vælg en farve kasse som barnets ting kan være i, og det er også kun den farve kasse barnet må kigge i. På denne måde kan det være nemmere for barnet at vide hvad de må kigge i.

Kategorier: Uncategorized

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *