Sommeren er godt i gang i Danmark, og vi ses med venner og bekendte fra nær og fjern. Med sommerens mange begivenheder og fester, er det vigtigt at man har styr på outfittet, og hvad der trender denne sommer. Det kan være en jungle at finde rundt i nutidens fast fashion mode, hvor trends kan skifte fra måned til måned. Dog er der mulighed for at kunne være med på bølgen sommeren over ved at tilføje disse ting til din garderobe.

Hør er det nye sort

Hvis du skal være et hit til den næste sommerfest, så er noget af det mest populære, du kan iføre dig denne sommer, hør. Hør er blevet et kæmpe hit i Danmark og resten af Europa, hvilket der er flere årsager til. For det første er hør yderst behageligt at gå i, og på varme sommerdage er det dejligt, at man kan komme af med varmen. For det andet er hørproduktionen bedre for klimaet, hvilket man også skal begynde at tænke meget mere over, med de store mængder tøj vi køber.

Tag en tur i genbrugsbutikken

Man kan også lade vær med at gå ud og investere i helt nyt tøj, og finde noget som allerede er blevet brugt i genbrugsbutikken. Sommerens mode tager os tilbage til 00’erne med alt, hvad der hittede dengang. I nogle tilfælde vil man også opleve, at folk finder inspiration længere tilbage i tiden end det. Hvad det skyldes vides ikke, men hos unge hitter især serien Stranger Things, der foregår i 1980’erne. Mange unge har taget musikken til sig, men også moden fra dengang hvilket, blandet sammen med inspiration fra 00’erne, skaber en spændende kombination.

Køb bukser der passer til enhver top

Man kan bære nærmest enhver top til et par stilsikre bukser. Se f.eks. på disse men’s trousers. Her kan du kombinere, hvad som helst i din garderobe med disse bukser. Skal du til en fin havefest med familien, så tilføjer du en skjorte som top. Men skal du i stedet for en tur på stranden med vennerne, så kan du måske nøjes med en t-shirt eller en opknappet sommerskjorte. Med et par gode bukser kan man dække alle behov, og det er kun dig selv, der sætter dine grænser her.

Kategorier: Herre fashion

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *