Så snart spændingen og forelskelsen mellem du og din partner bliver skiftet ud med hverdag og rutiner, kan forholdet godt gå lidt i stå. Det er der i hvert fald mange, der oplever. Det er dog slet ikke nødvendigt, for du og din partner kan sagtens gøre en masse for at holde gnisten og spændingen vedlige.

 

Vedligehold den uskyldige flirt

 

Selvom der går hverdag i den, behøver du og din partner ikke at glemme den uskyldige flirt, som I garanteret kender fra starten af jeres forelskelse. Hvis I husker på den i jeres hverdag, vil det være med til hele tiden at holde gnisten oppe.

 

Gør jeres sexliv mere spændende

 

Et parforhold og sexliv går rigtig meget hånd i hånd. Derfor hvis det ene går lidt i stå, kan det andet også sagtens gøre det. Hvis I gerne vil sætte noget mere gang i jeres sexliv, kan det hjælpe at prøve noget helt nyt. Hvis ikke I har eksperimenteret med sex lejetøj før, kan I prøve det. Det kan blive ekstra spændende, hvis I sætter jer sammen og kigger på alt det, man kan få. Det kan for alvor sætte gang i tankerne.

 

Giv din partner komplimenter

 

Komplimenter blev der garanteret ikke sparet på i starten af jeres forhold. Men så snart I er længere inde i forholdet, kan det være nemt at glemme den slags. Der er ingen mennesker, der ikke bliver glade for et kompliment i ny og næ. Hvis du derfor husker at give din partner et kompliment en gang imellem helt ud af det blå, vil det helt sikkert give et smil på læben.

 

Forkæl hinanden

 

Hvis du og din partner bliver bedre til at forkæle hinanden, vil det i dén grad kunne være med til at holde gnisten oppe. Der skal sjældent ret meget til, men bare det, at man kan mærke, at den anden gør lidt ekstra ud af at forkæle en, kan gavne rigtig meget. Det kan dreje sig om alt fra en tilberedning af den andens livret til en massage. Du kan lære mere om at sætte gang i forholdet her.

 


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *