Er du altid med på moden, har du din helt egen stil eller går du ekstremt meget op i indretning. Ja så er du så heldig at du er havnet på en artikel som kan være lige noget for dig. I denne artikel kan du nemlig læse mere om, hvordan du gør din bolig til dit hjem og hvordan du får dig selv og din stil med i indretningen. Samtidig vil du få et indblik i, hvor vigtigt det er at huske at få alle steder i din bolig med i din indretningsplan.

Gør dit hjem personligt

Er du gået i gang med projekt indretning? hvis ikke så kan denne artikel måske inspirere dig til at gøre det. Efter en hård arbejdsdag er der ikke noget bedre end, at træde ind af sin hoveddør. Du kan forhåbentlig allerede der mærke en større ro eller også kan du komme til det. Hvis du ikke får denne fornemmelse så kan det være fordi din bolig ikke afspejler dig nok. En bolig, hvor du føler dig hjemme er nemlig med til, at give en indre ro. Det er ikke så ofte, at man finder en personlig sofa, altså den kan godt matche din stil, men den skriger nok ikke lige “dig”. Derfor ligger det at personliggøre din indretning i detaljen. Det kan være billeder af familien eller minder der hænger på væggene. Et par grønne planter til at skabe liv eller noget hyggeligt nips hist og pist.

Husk at medregne haven

Husk nu på at din have er en del af dit hjem, har du en forhave er den det første du selv og dine gæster ser, det er derfor vigtigt at den virker indbydende. Du hænger jo heller ikke et smukt maleri i en kedelig eller grim ramme. Har du en baghave så gør brug af den, her kan du og dine gæster være underholdt i flere timer. Det vigtigste er at der er plads og den er hyggelig. En tom og kedelig have, passer bare ikke rigtigt til et smukt indrettet hjem. For at få flere blikfang blomster og elementer i forskellige højder og drøjder kan du med fordel investere i en djursland kapilærkasse og en kapilærkasse skjuler der matcher dig og din stil, på denne måde skaber du også mere liv i haven. Har du brug for mere inspiration, så kan du helt sikkert hente det på Aalborg hovedbibliotek. Her kan du uden tvivl låne bøger om indretning eller om haven. Har du bare brug for en pause fra det hele, så kan du også slappe af i ro og mag med en god bog, det kan endda være at du finde den næste bog til samlingen.

Kategorier: Nyheder

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *