Det er vigtigt at føle sig godt tilpas i det tøj man har på og det gælder helt ind til huden. Vil du gerne forkæle dig med nogle lækre trusser, så læs med videre her hvor vi afslører hvad der er noget af det bedste på markedet og som endda har været det bedste i mange år.

Bliv godt tilpas helt ind til knoglerne

For at vi føler os godt tilpas i dagligdagen, er det vigtigt at vi føler tilpashed helt ind til huden. Når vi bærer det tøj vi føler os mest tilpas i, vil det afspejle sig på din krop indeni  og det kan altså siges at du føler dig godt tilpas helt ind til knoglerne.

 

For mange personer handler det oftest om at have en bluse på der skjuler de mulige vinkevinger vi går rundt med og nogle bukser der ikke strammer på maven, men samtidig sidder godt på os. Men har du overvejet hvor stor en betydning undertøjet også kan have i forhold til dit velvære?

 

Du tror det er løgn men faktisk er sloggi trusser de trusser, som flest personer vil pege på som de bedste og mest behagelige trusser man kan få på. Sloggi har eksisteret i mange år og har rykket sig op og ned på popularitets skalaen, men nu er de faktisk tilbage som nogle af de bedste af de bedste trusser på markedet.

Det er ikke længere bare hvidt, sort og tanga når du køber sloggi

Vi har ret sikkert alle oplevet at få et par trælse trusser på, der kravler op i bagen uden at det er meningen eller haft en bh på, som slet ikke har klaret jobbet som taskeholder. Det sker fordi vi falder for et smart design eller lækkert look, men hvad hjælper det hvis du kommer til at fremstå usikker, fordi du faktisk slet ikke føler dig godt tilpas i dit tøj?

 

At hoppe direkte fra farverige g-strengs med smarte udskæringer og blonder over til et par sloggi virker måske ikke helt så sandsynligt for dig, men så er det ret sikkert fordi du ikke har opdaget at sloggi er hoppet med på vognen og har fornyet sig til noget mere spændende end de sorte og hvide bomuldsudgaver, som de holdt fast i, i en lang rækker år.

 

Nu kan du få sloggi i lige den farve du elsker allermest og om du er mest til g-streng, tanga eller noget helt tredje, så kan du nu også støve denne model op indenfor sloggis sortiment.

 

Kategorier: Herre fashion

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *