Vil du gerne i gang med at gøre noget ved din stil, men er du ikke sikker på, hvad du skal gøre, kan du her får et par tips med.

Find dit nye retro køkkenur her.

Følg influencers med fingeren på pulsen

For det første kan de sociale medier være et rigtig godt sted til at finde inspiration til din nye stil og dit valg af tøj. Der er jo rigtig mange influencers, der gør sig inden for mode, og med en hurtig søgning kan du hurtigt finde de første 10 influencers, som du kan gå i gang med at følge. Her kan du nemt finde gode tips til din nye stilart, og du kan finde inspiration til tøj, som du kan købe til din garderobe.

Sammensæt selv din nye stil

Det kan også være, at du bare har lyst til at sammensætte din helt egen stil, og i så fald er det jo bare det, du skal gøre. Der er ingen, der skal bestemme over din stil, da den skal være helt din egen. Og hvordan du så har lyst til at sammensætte den, er jo helt op til dig at finde ud af. Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til at sætte en stil sammen, og det er noget, der godt kan tage lang tid at perfektionere. Men du kan jo lige så godt gå i gang med det nu.

Skal uret være en del af din stil?

Det kan også være, at du skal begynde at gøre dig mere i at gå med ure. Der findes jo mange smukke og elegante ure derude, og du kan helt sikkert også godt finde en række ure, der matcher lige netop den stilart, som du er kommet frem til. Du kan helt selv bestemme, hvilken type ur du gerne vil gå med, og om det skal være stort, lille, elegant, robust, smart eller hvad der nu ellers er af muligheder. Et ur fungerer bare rigtig godt i sammenspil med mange forskellige stilarter. Herunder sikkert også din.

Genbrug hitter stort inden for mode

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en mulighed for dig at overveje at købe meget af dit tøj fra genbrug og sammensætte din stil af brugt tøj. Der er rigtig mange, der er begyndt at shoppe i genbrug, fordi det bl.a. også er mere miljøvenligt at købe sit tøj på den måde i stedet for bare at købe et nyt stykke tøj i en af de mange tøjbutikker, der findes derude. Med en tur i en genbrugsbutik har du mulighed for at finde noget unikt tøj, som ingen andre går med i øjeblikket. Det er en sjov oplevelse.

Kategorier: Mode

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *