Ordet balayage betyder “at feje eller male”, hvilket kommer fra det franske sprog. Det er en teknik, hvor du tager små sektioner af håret og påfører lysere hårfarve for at skabe en ombre-effekt. På denne måde blandes dine naturlige rødder med highlights for at opnå et mere solkysset look. Og denne trend går igen alle steder lige nu! Se bare alle de berømtheder, der har taget balayagefrisuren til sig! Men der er mere end bare at se godt ud; lad os fortælle dig, hvorfor denne nye hårfarveteknik også kan være gavnlig for kvinder!

4 grunde til, at du bør overveje balayage

– For det første er denne farveteknik mere skånsom for dit hår, fordi du ikke behøver at afblege spidserne, og det skader dem heller ikke.

– For det andet skaber balayage et solkysset look, som får dig til at se dig selv som attraktiv og selvsikker! Og vi ved alle, at når vi føler os godt tilpas med os selv, så er livet bare meget bedre, ikke sandt?

– For det tredje får denne teknik dig også til at føle dig mere komfortabel, fordi den sparer dig for det akavede øjeblik, hvor dine rødder bliver synlige, og vil vokse ud. Udgroninger er aldrig pæne, uanset om de er korte eller lange. Ved hjælp af balayage giver det os muligheden for at få et mere naturligt look og beholde det i længere tid!

-For det fjerde, så vil det spare dig penge i sidst ende. For når dine udgroninger ikke bliver lige så tydligt, som hvis du fik farvet hele håret, så vil du ikke føle en trang til at få det ordnet, så ofte, som du ellers plejer. Det vil betyde, at du vil spare penge ved ikke at tage så ofte til frisøren.

Afslutningsvis, hvis du overvejer at få denne nye hårfarveteknik udført ved dit næste besøg hos frisøren. Få lavet balayage hos frisør Blush & Shadow i Allerød. De fuldstændig styr på farveteknikken, og du ka booke tid online, så du kan blive forkælet med nyt hår, lige præcis den dag, der passer ind i din kalender.

Sådan holder du håret sundt

Uanset om man har fået sin hår farvet og behandlet, eller bare har sit naturhår, så er det vigtigt, at håret bliver plejet. Det kan man gøre på forskellige måder.

– En af måderne er, at man skal bruge shampoo og balsam, som er godt for håret. Her kan du frasortere de produkter, som du kan købe i dit lokale supermarkeder. Dit hår har brug for meget mere næring. Køb det hos din frisør, eller online, som har forstand på hårpleje.

– Plej dit hår med olie. Olie i hårrødder og i spidser, er noget, der virkelig gavner dit indre hårstrå. Det samme gælder maske, som er en slags kur-behandling for dit hår. Brug olie og maske én gang om ugen.

– Vask dit hår hver 3.-4. dag. Når du vasker det, slider du også på håret. For at opretholde et sundt hår, så prøv at vask det sjældnere end du gør nu. 


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *