Mode er ikke kun tøj, det er også indretning og bolig. Herunder hører haven. Du kan være det mest velklædte og stilede menneske på jorden, men hvis din have ligner en jungle, er det ikke dét, du viser verden.

Det er slet ikke sikkert, du har lyst til at holde en stor have, og det behøver du heller ikke. Men så skal du lægge lidt arbejde i, for at den bliver nemmere og simplere at ordne.

Renover din have

Hvis din have ser gammel og træt ud, så er det måske på tide at give den helt store tur. Du kan ikke altid klare det selv, og nogle gange kan økonomisk hjælp være nødvendigt. Lån med nemID nu, så du kan få luft til at ansætte folk, der kan hjælpe med din have.

Har du store, gamle træer, så bør du beholde dem. Hvis de ikke er til fare for nogen, er de nemlig næsten et statussymbol. Små bede og unødvendige buske kan du dog godt fjerne, og hvis du vil, kan du i stedet anlægge en Zen-have eller en havedam.

Der er flere måder, hvorpå du kan passe din have uden selv at passe den. Hvis du bare har én stor græsplæne, så få dig en robotplæneklipper. Men har du en ældre have, der kræver mere omsorg, så ansæt en havemand, der fast kommer og ordner træer og buske. Så kan du holde haven skarp og flot meget nemmere!

Prøv spiselige planter

En lille nyttehave i et højbed kan være guld værd, og hjemmedyrket mad er meget moderigtigt. Tag på æbletræ discovery og få gavn af moder naturs eget produkt, som du helt økologisk og lækkert har dyrket i din have.

Med spiselige planter, frugttræer og bærbuske, vil du kunne leve et lidt sundere liv, og du vil kunne leve en moderigtig livsstil, mens du holder din krop ren. Du kan desuden spare penge og øge din livskvalitet. I stedet for at købe basilikum, hver gang du skal lave pizza, kan du få den fra din urtehave.

Helt frisk og uden spild kan du få gulerødder, persille og kirsebær direkte fra kilden. Væk er plastik og overflødig indpakning. Du hjælper lige så stille miljøet, og udbyttet vil også gavne dig med en bedre smag. Og hvem ved? Måske vil du endda nyde at passe din egen lille urtehave?

Hvis du bor i lejlighed, og ikke har adgang til jord, så kan du stadig få en lille nyttehave i din vindueskarm. Det er både praktisk og en flot dekoration, og det er et stykke grønt, der kræver minimal pasning og pleje. Urter som basilikum er især gode til krukker i vindueskarmen!

Kategorier: Nyheder

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *