Mange tror, at de skal springe banken, når de tænker på at købe et jakkesæt. Men det behøves nødvendigvis ikke være. Mærker som Emporio Armani, Gucci, Saint Laurent og Ralph Lauren – Meget fine mærker, og deres jakkesæt er uden tvivl i høj kvalitet. Men kan det passe, at man er nødt til at smide 10.000,- for at få et ordentligt jakkesæt?

Det behøves ikke være tilfældet…

Mange virksomheder laver jakkesæt, og de findes i alle prisklasser. Pris og kvalitet hænger går tit hånd i hånd, og det gør sig også gældende for jakkesæt. Men ligesom ved så meget andet, så har det også et mætningspunkt, hvor kvaliteten ikke bliver så meget bedre som prisen indikerer. Til en vis grænse er det også navnet man betaler for. Samtidig kan et jakkesæt til 700,- nok heller ikke konkurrerer med et Emporio Armani jakkesæt til 10.000,-. Derfor handler det om at finde det ”sweet spot”, hvor pris og kvalitet går op i en højere enhed.

Et godt tip herfra er at undgå jakke i prisklasser under 2.000,- da det ikke kommer til at holde særligt længe. Så vil du gerne vil have et jakkesæt du kan bruge flere gange og i flere år, så er det nok prisklassen 2.000-3000,- du skal kigge efter.

I denne prisklasse findes fx Suit Club, der er en jakkesætsforretning i Århus. Deres jakkesæt har en pris på 2.499,- hvilket er en fornuft pris, særligt når du kigger på den kvalitet de leverer. Derudover får du en vest til deres 3 piece suits, hvilket er unikt i den prisklasse. Suit Club har den højeste kvalitet i deres prisklasse, og kan sagtens konkurrere med jakkesæt til den dobbelte pris.

Hos Suit Club kan du også finde slips og lommeklude, så du kan kæle for detaljen, når du vælger dit jakkesæt. Deres slips har en pris på 299,-, mens deres lommeklude koster 139,- hvilket også er fornuftige priser. Det vil sige, at du for et jakkesæt med slips og lommeklud kan nøjes med at slippe 2937, altså under 3.000. Som en ekstra bonus, så tilbyder virksomheden også gratis fragt og retur. Så hvis du skulle fortryde eller størrelsen ikke er rigtig, så slipper du for at skulle frem med pungen.

Kategorier: Herre fashion

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *