Boheme-stilen har for alvor indtaget markedet, et marked der strækker sig længere end blot i tøj, men også indretning. Hvad kendetegner boheme-stilen og hvorfor er den blevet på mode? Det kigger vi nærmere på. Ligeledes kan du læse hvordan du styler med boheme.

Alsidigt tøj

Boheme-tøj er kendt for at være nedtonet og elegant, og det er derfor ikke så mærkeligt, at det er blevet så populært blandt danske kvinder. Danske kvinder har en tendens til at gå i mere minimalistisk og stilrent tøj, noget der måske kan tillægges den skandinaviske kultur. Boheme-tøj er blevet mode da det er meget alsidigt og kan bruges både til fest, på job og til hverdag.

Sådan styler du med boheme

En god måde at finde inspiration til at style med boheme er på nettet. Hvis du er i tvivl om, hvordan man styler med boheme, kan du finde inspiration hos LoSoCoFashion i Kolding. Der findes et utal af måder at style boheme-tøj. Det smarte ved denne mode er, at det er nemt at sammensætte. Det giver dig derfor mange muligheder for at style med forskellige dele og sammensætte på kryds og tværs, så du finder et outfit der passer dig.

Sammensæt på tværs

Det er en mode der er nem at sammensætte. Du kan fx vælge at sætte en mønstret nederdel sammen med en simpel top, eller et par løse bukser med en stram t-shirt. Match eventuelt med en cardigan eller en bluse, hvis du skal være i køligere omgivelser. En boheme-kjole er desuden ikke til at gå galt i byen med og den kan bruges både om dagen, på arbejde, eller om aftenen til fest. Vælg fx et par flade sko om dagen og et par højhælede om aftenen. På en sommerdag kan du yderligere style din kjole eller andet outfit med en hat, til at sætte et en prik over i’et. Er hatte ikke noget for dig, står outfittet også godt i sin simplicitet.

Går ikke af mode

En anden grund til at denne stil ikke går af mode, er at den er tidløs, og danske kvinder er glade for den elegante stil, der nemt kan styles efter ønske. Stilen tiltrækker ligeledes mange, da den samtidig er chic og feminin, hvilket mange er vilde med. Udover at man kan matche underdele og overdele efter ønske, kan man også selv vælge om man vil style med smykker eller lade outfittet stå i sig selv. Den populære stil er ikke sæsonbetonet, men kan bruges både sommer, efterår, vinter og forår, hvilket giver dig et endnu større råderum i forhold til at udnytte hele din garderobe hele året. Boheme er en mode der er kommet for at blive, hvilket er forståeligt, når man ser på de mange muligheder, der er for at bruge stilen på forskellige måder hele året.

 

 

Kategorier: Mode

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *