Moden skifter hele tiden, og der vil altid være noget nyt og spændende på mode, som du måske ikke er helt med på. Faktisk er det hver sæson modehusene rundt omkring i verden, som viser deres styles og derefter udarbejder butikkerne deres sortiment derefter. Så det kan faktisk betale sig at holde lidt øje med modehusenes modeshows, så du kan være på forkant med, hvad der er på mode det næste stykke tid. Men bare rolig hvis du ikke lige har fulgt med indtil videre. I artiklen her får du det store overblik over de hotteste tendenser ved den nyeste mode for året 2021. Hvis du vil læse mere om den nyeste mode og mange andre gode artikler, kan du gå ind på http://odensebladet.dk/ og få det hele med.

Store oversize kjoler

Hvis du også elsker de luftige og behagelige store oversize kjoler, er der gode nyheder på vej til dig. De er nemlig noget af den nyeste mode for sommeren 2021. Kjolerne er inspireret af den danske designer Cecilie Bahnsen, som har været med til at starte denne tendens op og på den måde sætte et stort fokus på dansk mode og tekstil med sine ikoniske voluminøse og feminine kjoler. Og rigtig mange af butikkerne har i øjeblikket masser af fine store oversize kjoler på deres hylder, og du kan få dem i utallige former, farver og længder. Så der er helt sikkert en, som vil passe perfekt til dig og din krop. De store oversize kjoler er nemlig både praktiske og vildt flotte, da de stadig er meget feminine, og de passer til rigtig mange kropsfaconer og størrelser. Du kan sætte dem sammen med nogle fine stiletter og blive endnu mere feminin, eller du kan sætte dem sammen med nogle seje sneakers for et afslappet udtryk.

Det nydelige jakkesæt

Er du ikke så meget til de feminine styles i form af lange florlette kjoler? Så er der også gode nyheder til dig. Indenfor den nyeste mode er det seje jakkesæt faktisk begyndt at komme frem i billedet. Det kommer i takt med nutidens fokus på feminisme, hvor kvinder især på arbejdsmarkedet har fået mere og mere magt. Jakkesættet er især dejligt her i øjeblikket, hvor det stadig er lidt koldt. Så skal du blot have en jakke ud over. Jakkesættet er også virkelig skønt senere på året, hvor det bliver lidt varmere i vejret. Så behøver du nemlig ikke have noget ud over sættet, og du kan bare rocke det, som det er. Du kan også sammensætte looket på utallige måder – alt efter din stil. Hvis du er til det mere feminine, kan du sætte sættet sammen med en feminin top. Hvis du er mere til den afslappede stil, kan du sætte et par sneakers eller en sweater under blazeren. Hvis du er mere til det seje look, kan du tilsætte en masse rå smykker og et par store støvler til looket. Der er altså masser af muligheder, når det gælder det seje jakkesæt indenfor den nyeste mode.

Kategorier: Mode

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *