Sokker er en af de vigtigste ting i din garderobe. De kan være afgørende for et outfit, og de er et must-have til alle ugens dage. Hvis du ønsker at være stilfuld, varm eller komfortabel på en given dag, så er sokker med til at hjælpe dig med at nå dertil! Så hvilke mærker bør du investere i? Vi har samlet en liste over vores favoritter her, udover at du også kan finde komfortable sokker på denne side.

Gap: Disse sokker er det bedste fra begge verdener. De er ikke for tykke, men de er heller ikke tynde og spinkle. Disse prisbillige sokker fås i en række farver, der passer til enhver stil.

Nike: Nike’s løbetøj er også fantastisk til hverdagstøj! Deres hvide ankel- længdesokkerne kommer i en pakke med fire stk. og er superbløde.

H&M: H&M’s basisstribede crew-sokker vil være din bedste ven! De er tynde nok til ikke at gøre dig for varm, men de polstrer også din fodbund mod at gnide mod skoene hele dagen lang. Fås online eller i alle H&M-butikker til kun $0,99!

Zara: Zara er altid trendy, og deres sokker er ikke anderledes. De findes i mange forskellige farver, så de passer til ethvert outfit, du har planlagt for dagen. For kun 8kr er de værd at købe mere end et par!

Adidas Originals: Adidas har gjort nogle store træk : Adidas Originals er perfekte til ethvert fritidsoutfit! De fås i forskellige farver og tykkelser, så de passer til din stil.

Forever 21: Forever 21’s sokker er meget overkommelige til kun $0,99, men de har også en god kvalitet! Disse grundlæggende bomulds crew-sokker vil være dem, du tager fat i hver dag, når du tager tøj på .

Victoria’s Secret: De bedste sokker til de kolde måneder er fra Victoria’s Secret. De er tykke og polstrer dine fødder, men de findes også i mange forskellige farver, der kan matche ethvert outfit! Du vil helt sikkert gerne tilføje disse til din samling ASAP.

Kategorier: Mode

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *