Det er en kombination af fugtighedscreme, makeup og solcreme, og den er perfekt til at give din hud den pleje, den fortjener. BB cream giver dig mulighed for at undgå at bruge tre forskellige produkter på din hud, og dette gør det til et rigtig godt valg for mange mennesker. BB cream har en række andre fordele ud over dette. Køb din BB cream i dag hos https://surisuri.dk/kategori/koreansk-hudpleje/makeup/bbcream og gør noget godt for dig selv.

Der er mange gode grunde, dette er blot nogle af dem.

For det første indeholder BB cream fugtgivende ingredienser, som er med til at give din hud et mere naturligt look end foundation gør. Derudover kan nogle indeholde mineraler, som beskytter din hud mod solens stråler, og på den måde skåner og passer på din hud endnu mere. Derudover er BB cream beriget med antioxidanter, der holder din hud ung og frisk. Alt dette gør BB cream til en god løsning for dig, der vil have en flot og sund hud. Det er altså også et mere naturligt produkt i den forstand, at det ikke ser lige så kunstigt ud. Derudover er der en række andre fordele ved at bruge BB cream. Det kan for eksempel være, at det er med til at dække små urenheder og skjule porer, så du får et mere glat look. Derudover har nogle BB cremer en effekt, der gør din hud mindre fedtet, og dette kan være med til at forebygge udbrud af acne. BB cream findes i mange forskellige variationer, så der er noget for enhver smag – om du er til en let eller mørk cream, med eller uden farve. Det er altså et produkt, der har noget at byde på for alle. Så hvis du gerne vil have en flot og plejet hud, så er BB cream det helt rigtige valg for dig.

Din makeup er kun et hjælpende redskab, det kan ikke fikse alt

Først og fremmest er det vigtigt at se pæn ud, fordi det giver en selvtillid boost. Når man ser godt ud, føler man sig bedre tilpas i sit eget skind og det er altid et plus. Desuden er det nemmere at komme i kontakt med andre mennesker, når man selv har et godt selvværd. På den anden side, er det ikke altid lige nemt at finde tiden til at gøre sig selv fin. Derfor får du herunder 2 simple tips, der vil give dig en mere pæn og naturlig hud uden brug af makeup.

1) Spis sundt og varieret: En sund kost er grundlaget for en flot hud. Når du spiser sundt, får din hud alle de næringsstoffer og vitaminer, den har brug for for at se sund og strålende ud. Du kan med fordel spise masser af frugt og grønt, der er rige på antioxidanter, som virker anti-age.

2) Brug ansigtsvask: Din hud bliver nemmere og mere ensartet at se på, når du bruger en god ansigtsvask. Vask dit ansigt morgen og aften med en mild ansigtsvask, der ikke tørrer din hud ud.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *