Det kan være meget svært at finde rundt i, hvordan du bedst passer og plejer dine negle – og det er lige netop derfor, at mange begår de samme fejl igen og igen. I denne artikel har vi derfor taget et kig på de 5 største fejl, du måske begår, som forhindrer dig i at have sunde, smukke og velplejede hænder og negle.

Du renser ikke neglen ordentligt, inden du lægger neglelak

Den første fejl mange begår er at de ikke renser neglen ordentligt, inden de lægger neglelak – uanset om det så er almindelig neglelak eller gele neglelak. Hvis du har neglelak på i forvejen, renser du selvfølgelig neglene fri for gammel lak, inden du lægger nyt. Det er dog ikke nok. Dine negle skal også renses først. Der sidder nemlig ofte naturlige olier på neglen, som kan gøre det svært for din neglelak at hæfte sig fast på neglen, og det kan betyde, at din neglelak slet ikke holder så længe som ellers ville være muligt. Vi anbefaler derfor at du renser dine negle grundigt, inden du går i gang med at lægge din neglelak.

Du bruger ikke base coat

Uanset om du bare lægger neglelak eller skal i gang med gele neglelak, så bør base coat altid være det første lag på dine negle. Det sikrer nemlig, at dine negle ikke ender med at blive misfarvede af din neglelak – og så bidrager den også til neglelakkens holdbarhed. Det er derfor ikke et produkt, som du kan undvære, hvis du godt kan lide at gå med neglelak – og det er ikke et skridt, som du bør glemme, når du skal i gang med neglelakken.

Du forsegler ikke dine negle på spidsen

Det er faktisk slet ikke let at lægge neglelak, der holder længe. Det kræver nemlig lidt viden. Det er f.eks. en god idé at lægge en tynd kant af neglelak langs neglespidsen, inden du lægger neglelak på resten af neglen. Det bidrager til at forsegle neglelakken og vil forlænge dens holdbarhed på neglen. Hvis du gerne vil have lang holdbarhed, kan vi også anbefale, at du vælger gele neglelak i stedet for almindelig neglelak. Det kræver lidt mere udstyr, men det er det hele værd, når du kan gå rundt med smukke negle i minimum 3 uger ad gangen uden at skulle forbi neglesalonen. Du kan købe et gele negle sæt hos Kandii til en god pris.

Du bruger en forkert nuance til din hudtone

Det er ikke altid de farver, vi bedst kan lide, som passer bedst til os. Når du vælger neglelak, bør du altså – ligesom når du vælger læbestift – gå efter de farver, der passer godt til din hudtone i stedet for dine yndlingsfarver. Men hvilke farver/nuancer bør du så gå efter? Hvis du har en rødlig hudtone, bør du gå efter de kolde farver som f.eks. blå eller pink. Hvis du dog i stedet for har en gylden hudfarve, bør du gå efter varmere farver som f.eks. rød eller orange.

Du fugter ikke dine hænder og negle nok

Ligesom dit ansigt har brug for fugtighedscreme, har dine hænder og negle også brug for fugt og pleje. Håndcreme og neglebåndsolie bør derfor være en fast del af din daglige rutine, hvis du gerne vil have sunde og smukke negle. Det bidrager ikke kun til at dine hænder ser smukke ud, men sikrer også, at dine negle ikke flosser – og det sørger i sidste ende for at din neglelak holder så længe som muligt.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *