Har du et hjem, som er indrettet efter en bestemt stilart, eller har du måske overvejet det? Fordelen ved at indrette efter en bestemt stilart er, at du skaber en rød tråd i dit hjem. Vi mener helt bestemt, at du bør kigge på nogle møbler, som passer til en bestemt stilart. Lyder det interessant? Så skal du læse med her, når vi kommer med 4 bud på nogle populære stilarter, som du kan købe dine møbler efter.

Boheme-stilen

I sin tid var bohemestilen præget af tunge og farverige møbler, men har gennem tiden udviklet sig, og er bevæget sig i en lidt mere nordisk retning. Farverne er blandt andet blevet lysere og lettere. Materialerne er præget af flere forskellige træsorter, og især bambus er populært i denne stilart. Noget som også er populært ved boheme, er en masse forskellige puder – både til sofaen, sengen og gulvet. Udviklingen i boheme-stilen har gjort, at denne indretning har fået et mere moderne look, og derfor er den i dag blandt de mest populære stilarter. Er du til en anderledes og moderne stil, så kan du overveje at indrette dit hjem efter boheme-stilen.

Newyorker-stilen

Det er en af de fedeste stilarter, du finder – især når den er perfekt gennemført. Har du et hus eller lejlighed med nogle rå murstensvægge, så har du et perfekt udgangspunkt for at skabe den populære newyorker-stil. Har du ikke murstensvæggen derhjemme, kan du med fordel købe et fototapet, hvor motivet er nogle rå mursten. Når det er sagt, så kan du komme rigtig langt med det rette interiør og de rette møbler. Møblerne og interiøret er i høj grad præget rustikke materialer med et råt look. Kan du godt lide et rustikt og råt look, så er newyorker-stilen helt sikkert den rette vej at gå.

Den nordiske og minimalistiske stil

Det er måske den allermest populære stilart, du finder i dag – ikke bare i Danmark, men faktisk verden over. Stilen kommer af det populære skandinaviske design. Kendetegnet ved denne indretningsform er minimalisme og lyse, lette farver. Stilen giver dit hjem en masse ”luft”, da man med denne stilart ikke overfylder hjemmet med møbler. I den nordiske stil er hvert enkelt møbel overvejet nøje. Der er også fokus på funktionalitet, og mange af møblerne er lavet i naturmaterialer. Hvis du ønsker et moderne hjem, så er den stilart helt sikkert noget for dig.

Vintage og retro-stilen

I nyere tid er det blevet populært med vintage møbler og interiør. Det gælder især blandt unge, som for alvor har fået smag for denne stilart. Der er også flere og flere møbelproducenter, som har fået øjnene op for dette, og de laver derfor flere møbler i eksempelvis genbrugstræ. Vintage-stilen består dog ikke kun af genbrugsmaterialer. Stilen rummer også møbler og interiør, der består af nye materialer, men som har et retro-look. Derfor er denne stilart især til dig, der godt kan lide en indretning, som har et retro-look.

Vi håber, at du er blevet inspireret af de forskellige stilarter, og at du måske har fået en idé til en stilart, som du ønsker derhjemme. Det kan også være, at du har fået øjnene op for, at det giver god mening at gå all-in på en bestemt stil for at skabe en rød tråd i hjemmet.

Kategorier: Nyheder

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *