Vil du gerne have mulighed for at købe mere tøj som studerende, eller savner du bare nogle gange at få noget nyt tøj i garderoben, har vi her samlet et par konkrete bud på, hvordan du nemt kan friske din garderobe op, uden at du skal af med alt for mange penge.

 

Det behøver ikke at være dyrt at få nyt tøj. Det handler langt hen af vejen bare om, hvordan du griber det an.

 

Du kan også bruge nogle af de samme tips til at spare penge på dit lommeregner køb til studiet, hvis du ikke vil nøjes med en regnemaskine online.

Køb ind med studierabat

Hvis du gerne vil spare penge, når du køber tøj, eller når du køber alt muligt andet som studerende, kan det være en god ide at gå efter forhandlere og butikker, der har en studierabat, som du kan gøre brug af.

 

Der er mange butikker og virksomheder, der giver studierabat, og det kan altså løbe op i en del penge, hvis du vælger at gøre brug af det til store dele af dine indkøb.

Køb dit tøj i genbrugsbutikker

En anden god mulighed for at spare penge på tøj er, at du kan vælge at købe dit tøj i genbrugsbutikker. Det er heldigvis blevet utroligt moderne at gå i genbrugstøj, især på grund af de nuværende holdninger til tøjforbrug og konsekvenser for klima og miljø, og det kan du udnytte.

 

Stilen i dag passer perfekt til meget genbrugstøj, og så er et jo også bare heldigt, at det er langt billigere at købe tøj i en genbrugsbutik. Så find en god genbrugsbutik i nærheden af dig, og gå på indkøb med det samme, hvis du savner nyt tøj til garderoben.

Byt tøj med venner og veninder

Du kan også vælge en mere alternativ løsning, hvor du slet ikke skal købe noget tøj. Du kan nemlig vælge at lave en byttedag med venner eller veninder, hvor I mødes og bytter tøj med hinanden.

 

Du har sikkert en masse tøj, som du ikke bruger mere, men som dine venner eller veninder sikkert vil være vilde med. Og det samme gør sig nok gældende omvendt. Derfor er det jo oplagt at mødes med hinanden med en masse tøj for at se, om der er noget af hinandens, I kan bruge. Det er en billig måde at få opdateret klædeskabet på.

Kategorier: Mode

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *