I grunden behøver du jo slet ingen ”undskyldninger” for, hvorfor du gerne må købe nyt tøj – hvis du er voksen og tjener dine egne penge, så kan du jo bruge dem på lige præcis det, som du har lyst til. Ikke desto mindre er der bare ofte en række andre og vigtigere ting, som man burde bruge sine penge på. Men nogle gange er det altså okay at forkæle sig selv med noget nyt, lækker mode.

Hvis du derfor er typen, som har lidt svært at tillade dig selv lidt selvforkælelse, så læs endeligt med herunder. Her får du nemlig tre gode ”undskyldninger” for, hvorfor du selvfølgelig gerne må købe noget nyt tøj.

1. Årstiderne skifter

Det danske klima kan ofte byde på lidt af hvert; om sommeren kan vi nogle gange nå helt tropiske tilstande med masser af varmegrader, hvorimod vores vintre nogle gange byder på mange minusgrader og masser af sne.

Derfor er det jo kun fornuftigt, at du sørger for, at din garderobe består af en del forskelligt tøj, som egner sig til alt salgs vejr. Dette kræver selvfølgelig lidt af en investering, men hvis du mangler lidt penge, så kan man altså godt låne penge fra 18 år og opefter, hvis det virkeligt er nødvendigt.

2. Se godt ud til årets konfirmationsfester

En anden ”undskyldning”, som du kan bruge overfor dig selv, er, at du skal til en eller flere konfirmationer i år, og her er det jo ganske normalt, at gæsterne dukker op i noget flot og festligt tøj.

Alt fra pyntning og borddækning til konfirmationer er jo stadset ud, så hvorfor skal du ikke også være det? Gå derfor bare ude og shop løs, sådan at du har nogle flotte og smarte outfits, når du nu skal fejre, at de unge træder ind i de voksnes rækker.   

3. Fordi du har lyst

I virkeligheden er det jo ganske fjollet at bilde dig selv ind, at du har brug for en ”undskyldning” for at købe nyt tøj. Derfor er grunden, at du ganske enkelt har lyst til at forære dig selv noget nyt tøj, lige så regel ”undskyldning”, som de andre.

Tag du derfor på shopping med god samvittighed og helt uden ”undskyldninger”, når du har lyst til det. Selvfølgelig er det også en god ide at bruge dine penge på alle de vigtige og fornuftige ting, men en gang imellem er det helt fair at bruge dem på lige netop det, som du har lyst til.

Kategorier: Nyheder

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *